A www.babamamaparna.hu sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.

Párna bemutató

Baba mama párna 6 funkcióval

Pocifix baba mama párnaSzakemberek szerint, a baba és a mama közötti kötődés nem a szülés pillanatában indul útjára, hanem már a terhesség alatt elkezd kialakulni. Nagyon fontos tehát, hogy a terhességet ne teherként, hanem örömteli élményként élje át az anyuka. Mindez ugyanis hatással van a pocakban növekvő babára.

A kialvatlanság, vagy a stressz nem csak a kismama lelkiállapotát befolyásolja, hanem a baba fejlődését is. Ezért érdemes tudatosan törekedni arra, hogy terhesség alatt és a szülés után, harmóniába kerüljön egymással az anyuka és a kisbaba, élvezzék egymás társaságát.

 

Terhesség alatt

A kismamák többsége nehezen alszik a várandósság alatt, különösen az utolsó hónapokban. Sokaknál még a fekvés is gyötrelmes lehet, és ezért nem is pihennek eleget. Fontos, hogy a baba is kényelmesen feküdjön a pocakban. Kb. 4 hónaposan alakul ki a baba egyensúly rendszere, amikortól már jól érzékeli az anyukája testhelyzetét. Ettől az időszaktól kezdve, ha a kismama az oldalára fekszik, a baba kimozdul az addigi kényelmes helyzetéből, és addig ficereg, amíg újból jó lesz neki. Mindezek elkerülésére célszerű alátámasztani a pocakot.

Baba mama párna alváshozA korai kötődés szempontjából is nagyon fontos a pihentető fekvés, hogy a baba-mama között már a kezdeti időszakban harmónia tudjon kialakulni.
Az alvási nehézségek mellett, hát- és derékfájás is kialakulhat. Mivel a gyógyszerszedés a terhesség alatt nem javasolt, így aranyat érnek azok az eszközök, amik természetes, baba-mama barát módon enyhítik a panaszokat, és így járulnak hozzá a gondtalan terhességhez.

A Pocifix baba-mama párna is ilyen segédeszköz, hiszen:
-    100%-ban természetes segítség
-    100%-ban bababarát kivitelben készült.

Baba mama párna derékfájás ellen3 ok, amiért érdemes már a terhesség alatt beszerezni:
1.    Kényelmes fekvést, nyugodt pihenést biztosít a kismamának.
2.    Enyhíti a hát- és derékfájást, így akár a hosszabb ülés sem lesz kínszenvedés.
3.    A pocaklakó babának is pihe-puha kényelmet nyújt.

„Kedves Kocsis L. Erika! Több hónapos használat után a terhességem végéhez közeledve a véleményem röviden a következő: meg vagyok elégedve a Pocifix terhességi párnával. A kezdeti rossz alvás és a reggelente jelentkező derékfájás szinte teljesen megszűnt. A párna használatával a pocakomat "biztonságban" éreztem, nem "esett" le a hasam, a babának nem kellett folyton helyezkednie. A termék számomra beváltotta a hozzá fűzött reményeket."

László Diána, Somogyszob

 

Baba mama párna - has visszahúzódásáhozSzülés után

A gyermekágyas időszakban az anyukáknak néhány apró segítség is nagy támogatást jelent. Általános probléma, hogy hirtelen rengeteg új dologgal találja szembe magát az anyuka, és ez főként az első babánál, komoly lelki megterhelést jelent. Két fő problémakör szokott lenni: az egyik a has visszahúzódása, a másik a szoptatás.

A has gyorsabb visszahúzódása
A terhesség alatt megnövekedett has nem megy vissza egyik napról a másikra, erre hamar ráeszmélnek a nők. Mivel a szoptatás miatt kemény testedzésre sincs lehetőség, megoldásként maradnak azok az eszközök, amik azonnali változást nem hoznak, de elősegíthetik a has gyorsabb visszahúzódását. Ilyen a Pocifix is.

A kényelmes szoptatás
Szoptatós baba mama párnaA szoptatási nehézségek nem minden újszülöttnél jelentkeznek. Vannak jól szopizó babák, és vannak olyanok, akiket csak nagy nehézségek árán lehet rendszeres szopizásra bírni. Legyen bármilyen is a pici, egy biztos: a szoptatáshoz elengedhetetlen a kényelem és a nyugodt körülmény, ami babának és mamának is fontos szempont.

A kényelmes és harmonikus szoptatáshoz remek segédeszköz a Pocifix párna. Ráadásul a baba és a mama meghitt kapcsolatának az illatát is felveszi egy idő után, ami elősegíti a megnyugtatást, és szorosabbá teszi a kötődést is.

„Kedves Erika, megkeresésére válaszolok. A Pocifix párna megérkezett, és azóta is használatban van. Hol így, hol úgy. 10 hetes kicsi fiunk is rajta szokott ejtőzni, én fekve szoptatásnál látom legnagyobb hasznát, a férjem szerint pedig remekül lehet rajta aludni. Most, hogy egyre többet van hason kicsi fiunk, neki is igen praktikus. Ha gondolja, holnap küldök pár képet, amin "együtt" szerepelnek. Én elégedett vagyok vele, csak ajánlani tudom minden anyukának. Kár, hogy a várandósságom ideje alatt nem találtam rá, biztosan kényelmesebb éjszakáim lettek volna ... főleg az utolsó hetekben. Köszönettel a megkeresésért.”
Székely - Sándor Noémi és családja

 

A babának

Bukásra hajlamos baba fejemelésére

Reflux elleni baba mama párna

A bukásra hajlamos csecsemők anyukáját sokszor aggodalommal tölti el, ha a babájuk sokat bukik. Ilyenkor azt kell elsőként figyelembe venni, hogy a kisbaba megfelelően hízik-e. Ha a fejlődésével, súlygyarapodásával nincs probléma, akkor valószínűleg nem nyelőcső záródási rendellenességről (reflux) van szó, hanem a bukás természetes jelenségével van dolgunk, és idővel el fog múlni. Amennyiben a sorozatos bukások miatt megáll a súlygyarapodás, akkor okvetlenül szakemberhez kell fordulni.

A probléma enyhítésére azonban vannak olyan jól bevált trükkök, amik a csecsemők nagy részénél már bizonyítottak. Ilyen egyszerű módszer például a fej megemelése, nem csak tápláláskor, hanem etetés után is. A Pocifix baba-mama párna kényelmes és biztonságos megoldás. Megkönnyíti az evés utáni pihenés időszakát, babának mamának egyaránt.

Baba mama párna hasaláshoz"Kedves Erika, köszönöm szépen érdeklődését, nagyon elégedett vagyok a párnával. 5 és fél hónapos kisfiamnak rendeltem, aki hajlamos volt a bukásra, így etetés után ráfektettem. Nemcsak hogy nem bukott, de mivel magasabban volt a kis feje, jobban belátta a szobát, nagyon élvezte a "kilátást". Persze ő már sokat mozog, így sokáig nem szeret feküdni rajta, de a bukás problémánk megoldódott, aminek nagyon örülök. És magamra nézve is nagy segítség a Pocifix párna, hiszen a bukás veszélye miatt eddig sokáig tartanom kellett a most 7,5 kg-os Miront, amit a derekam és a gerincem bizony megérzett. Örülök, hogy rátaláltam a termékre és csak ajánlani tudom minden Anyukának! Üdvözlettel" Boros Renáta

Játék és fejlesztés
A babák ragaszkodnak a körülöttük levő tárgyakhoz, játékokhoz. Keresik a megszokott illatokat, formákat, amik mind-mind hatnak a biztonságérzetükre. Ezért érdemes beszerezni olyan tárgyakat, amik mindennapi kedvencekké válhatnak a játék során, és mindemellett nem kényszerítve, hanem természetes módon elősegítheti az eredményes fejlődést.

Hasalós baba mama párnaErre ad jó lehetőséget a Pocifix baba-mama párna, ami a játékot és a fejlesztést is szolgálja. Hatásos megoldás a kúszás-mászás elősegítésére, hiszen megkönnyíti a baba számára a hason fekvést, és a hason való játékot.
A hasalást sok baba nem szereti, és egyáltalán nincs is értelme a ráerőltetésnek. De hason fekvés nélkül nem indul be a kúszás és a mászás, ezért szükség esetén, játékos módon érdemes besegíteni, hogy megszeresse ezt a testhelyzetet. Az ék alakú Pocifix párna ehhez tökéletes alternatívát biztosít.

„Tisztelt Kocsis L. Erika! Köszönöm az érdeklődésüket. Igen, nagyon meg vagyok elégedve a párnával, igaz elsősorban nem én használom, hanem a fél éves  kisfiam. Dávidunk nem nagyon szeretett hason feküdni, ezért nem is törekedett arra, hogy önállóan hasra feküdjön. Amióta használjuk a párnát, egyre szívesebben fekszik hasra, mára már  önállóan is. Bátran ajánlom mindenkinek.”
Kökényesi Hajnalka, Tápióbicske

 

A Pocifix baba-mama párna kiváló segédeszköz a terhesség alatt és a szülés után is, hiszen egy párna megvásárlásával 6 problémára kaphatsz megoldást.

 

Pocifix baba mama párna rendelésRendeld meg még ma, és adj teret a meghitt baba-mama pillanatoknak!

Tovább a megrendelés oldalra! >>>