A www.babamamaparna.hu sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.

Vásárlói vélemények

Baba mama párna vélemények - Pocifix

Baba mama párna véleményA Pocifix baba-mama párna rendkívül sokoldalú segédeszköz mind az anyukák, mind a kisbabák számára. Mivel 6 problémára is megoldást kínál, ezért mindenki másért szereti. Van, aki már a terhesség alatt rátalált mert nem tudott aludni, vagy fájt a dereka. És van, aki csak szülés után talált rá, mert épp megoldást keresett a bukás ellen vagy a baba fejlesztéséhez.

Lényeg, hogy a visszajelzések azt igazolják, hogy a Pocifix baba-mama párna megvásárlása nem fölösleges pénzkidobás, hanem jó választás terhesség alatt és a szülés után is!

 

„Kedves Erika! A kismama nagyon elégedett a Pocifix párnájával. A párna nélkül elképzelhetetlen lenne a nyugodt alvás, nagyon sokat segít a mindennapokban. Párommal minden kismamának szívből ajánljuk, hiszen a terhesség előrehaladtával, egyre nagyobb szükség van/lesz rá. Üdv.”
Kelemen Lóránd


„Kedves Erika! Köszönjük a kedvességét! :-)
Amint a párna megérkezett, másnap írni akartam Önnek, hogy mennyire fantasztikus érzés, hogy össze sem lehet hasonlítani a korábbi alvásokkal. Végre egy jót aludhattam :-). Biztosan sokan keresik, nem akartam zavarni, ezért a levél elmaradt. A párna igazi segítség. Szerintem kismamának és a Drága pocaklakónak is. Párna nélkül a pocak nem volt megtámasztva. Használhattam hagyományos párnát, nem segített. Azóta a Kicsi is jobban végig alussza az éjszakát. Korábban sokat ficergett 1-1 fordulásnál éjszaka. Mióta megtámasztom a Pocifix-el, érezhetően jobb az alvás. Azért nem mondható jónak, mert a sok-sok pisi-party miatt nem tudom végig aludni az éjszakát. Ezen meg nem lehet változtatni és nem is szeretnék. Addig jó amíg a Drága Kis Hercegnő bent van és fejlődik. Elnézést a hosszúra nyújtott válaszomért, csak pótolni szerettem volna azt, ami pár hete elmaradt. És ez a köszönetem :-).
Schin Juli és Lotár


6 funkciós baba mama párna„Kedves Kocsis L. Erika! Ezúton jelzem, hogy a Pocifix baba-mama párnával teljes mértékig elégedett vagyok! A termék 100%-ig beváltotta a hozzá fűzött reményeket, kényelmes, biztosítja számomra a kellemes pihenést így pocakosan! A későbbiekben a kisbabám részére is használni szeretném, erről azonban csak később tudnék beszámolni, májusra várjuk a kis lurkót! A termékkel kapcsolatos kiszolgálás rendkívül gyors, kényelmes volt - így összegezve mindenkinek csak ajánlani tudom a Pocifix-et!!! Üdvözlettel:”
Rodermanné Mlinár Zsuzsanna, 18 hetes kismama


„Kedves Erika, köszönjük kérdését. Igen, a feleségem nagyon meg van elégedve e Pocifix-szel. Különösen akkor nagyon jó neki, amikor oldalt fekszik, mert olyankor tartást ad a hasának.”
Kinyó László, Szeged


Ék alakú baba mama párna„Kedves Erika! Köszönöm, megkaptam a Pocifix-et, napi szintem használom, így az ötödik hónap derekán. Amíg nem volt "nagy" hasam, addig viszont fejtámasznak is idális volt :). Szóval lehet bővíteni a felhasználási kört. Remélem szülés után is jó hasznát vesszük.
További sok sikert munkájukhoz! Üdvözlettel:”  
Horváth Zsuzsi


„Kedves Erika! Férjem továbbította nekem a lenti e-mailt, amelyet most áll módomban gyorsan megválaszolni. Örülök, hogy lehetőségem nyílik a hálámat és a gratulációmat kifejezni! A Pocifix-et nemcsak hogy elégedetten használtam fel, de több várandós kismamának ajánlottam is már. A terhesség előrehaladtával a pocak miatt az alvási testhelyzet - a szakaszos alvásra tekintettel - egyáltalán nem mindegy, a stabil és kényelmes testtartás alapvetően határozza meg az alvás minőségét a kismama és a magzat számára egyaránt, ezt nagyon is alá tudom támasztani. Nekem nagyon bevált, őszintén gratulálok ehhez a fejlesztéshez! Továbbá most, hogy kisfiunk február 9-én megszületett, a további lehetséges felhasználási módokat is ki fogjuk próbálni. A védőnőnk is nagyon értékelte a párnát! Kívánok cégüknek további sikereket, egyben szeretnék köszönetet mondani a párnáért!”
Erőssné Pados Éva

 

„Kedves Erika! Köszönöm érdeklődését, igen elégedett vagyok a Pocifix párnával. Amióta használom, nem fáj reggelre a hátam és a hasam. Örülök, hogy megvásároltam. Üdvözlettel:”
Horváth Krisztina

 

Baba párna„Tisztelt Erika, megvagyok elégedve a párnával, a terhességen már túl vagyok, most a babám szoptatásánál veszem hasznát, nagyon jól tudom alkalmazni, hogy megtámasszam vele, miközben eszik! A párommal gondolkodtunk, hogy majd szeretnénk még egy gyermeket és akkor a terhességnél nagyon jól fog jönni, mert most nagyon nehéz volt éjszaka és mindig egy sima párnát használtam, ami nem igazán volt kényelmes! Köszönettel:”
Horváth Angéla, Monor


 „Kedves Erika! Köszönjük szépen, nagyon jó a párna. Közben már megszületett a babánk is és szopizáshoz is nagyon jól tudjuk használni. Nem bántuk meg, hogy megrendeltük a terméket. További sok sikert kívánunk. Üdvözlettel:”
Borsos Bálint, Szigetszentmiklós


„Tisztelt Kocsis L. Erika! Igen, nagyon meg vagyok elégedve a termékükkel. Minden szoptatás alkalmával használom, így a kicsi baba nem bukik annyit”.
Farkasné Császár Veronika, Nyúl

 

„Kedves Erika! Nagyon meg vagyok elégedve a párnával. A kislányom sokat hasal rajta, nagyon szeretjük. Eleinte sokat bukott, de mióta a párnát használjuk ez megszűnt. Már ajánlottam ismerősöknek is!”
Bondor Adrienn

 

Ha érdekel még több baba mama párna vélemény, akkor itt megtalálod! >>>